Toimistotilat kasvoivat kasvuyrityksen mukana

Yrityksen kasvun myötä Spatineo Oy muutti tutun toimistotalon sisällä suurempiin tiloihin. Muutoksen yhteydessä saatiin valoisaa tilaa yhteisille workshopeille, hiljaisia tiloja kaikille työntekijöille sekä mahdollisuudet yhteisten leffailtojen järjestämiseen. Samalla säilytettiin työntekijöiden arvostama sijainti julkisten liikenneyhteyksien varrella ja Teurastamon upean ravintola- ja tapahtumatarjonnan äärellä.

Oskari Häkkinen, Spatineo Oy:n johtajan henkilökuva.

Spatineo Oy tarjoaa yrityksille ja organisaatioille ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla voidaan hyödyntää paikkatietoa paremmin. Näin voidaan varmistaa, että tietovirrat ja geospatiaalinen teknologia hyödyttävät myös yhteiskuntaamme. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja nykyään heidän henkilöstönsä koostuu 22 työntekijästä.

Tärkeintä on tilojen muovautuvuus yrityksen tarpeisiin

Spatineo siirtyi alunperin Kalasataman Trooliin noin 2,5 vuotta sitten. Yrityksen kovan kasvun myötä alkuperäiset tilat kävivät pieneksi ja hiljattain he ovat siirtyneet Troolin sisällä vielä suurempiin  ja monipuolisempiin tiloihin. ”Vaikka hybridityöskentely onkin suosituin työskentelymallimme, on meille tärkeää mahdollistaa kaikille työntekijöille työskentely samaan aikaan toimistolla”, Spatineon toimitusjohtaja Oskari Häkkinen kertoo.

Kasvuyrityksen johtajana Häkkinen arvostaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon joustavuutta kiinteistöä hallinnoivana tahona, sillä muuttuvien tilatarpeiden myötä entinen määräaikainen vuokrasopimus oli mahdollista purkaa ja vaihtaa sopimus uusia tarpeita palveleviin tiloihn.

Uusista tiloista haluttiin luoda mahdollisimman tehokkaat ja monipuolisiin tarpeisiin taipuvat. Tiloista löytyy pienempiä työhuoneita hiljaiseen työskentelyyn, avotilaa yhteisölliseen oleskeluun sekä äänieristettyjä neuvotteluhuoneita. Toimitiloja muovattiin Spatineon tarpeisiin: valoisuutta ja avaruutta lisättiin poistamalla yksi seinistä ja pienempiä tiloja äänieristettiin hiljaista työskentelyä varten. Uusiin tiloihin oli tärkeää saada luotua alue, jossa kaikki työntekijät mahtuvat olemaan yhtä aikaa muun muassa palavereiden, workshoppien ja vapaa-ajan leffailtojen merkeissä.

Huolella valittu sijainti tuo laatua työhön ja vapaa-ajalle

”Osa tiimistämme matkustaa toimistolle jopa Tampereelta asti, joten Troolin sijainti loistavien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja tilava parkkihalli helpottavat heidän arkeaan”, iloitsee Häkkinen, joka itse matkustaa töihin Lempäälästä. Myös pyöräilijöiden tarpeet on otettu huomioon sisäpihalla sijaitsevalla pyöräparkilla, joten töihin voi matkustaa monella tapaa. ”Sähköauton omistajana odotan uudistuvalta Troolilta erityisesti sähköauton latauspisteita”, Häkkinen lisää.

Häkkinen kertoo, että yrityksen henkilökunnan mielestä parasta Troolissa  on sen sijainti Teurastamon runsaan ravintolatarjonnan ja tapahtumien lähellä.  Aurinkoisella ravintola- ja tapahtuma-alueella käydäänkin porukalla usein lounaalla ja after work -tapahtumissa. 

Vapaa-ajan laadukkuus ja helppous on huomioitu alueen palveluiden lisäksi myös Troolissa itsessään. Häkkinen käyttää itse Troolin palveluista aktiivisesti kuntosalia ja arvostaa sitä, että Trooli tarjoaa sen maksutta kaikille vuokralaisilleen. 

Lue lisää trendikkäällä Kalasataman alueella sijaitsevista Troolin korkealaatuisista ja muuntojoustavista tiloista.

 

Jaa artikkeli: