Omannäköiset toimitilat, joissa vuokralaisasiakkaiden viihtyvyydellä on väliä – tervetuloa Kalasataman Trooliin!

Sijainti loistavien kulkuyhteyksien varrella, omannäköiseksi remontoidut tilat ja vuokralaisasiakkaiden viihtyvyydestä välittävä vuokranantaja ovat asioita, joita Ravintola Factory arvostaa Troolissa erityisesti.

Ravintola Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen ottamassa ruokaa Troolin toimipisteellä.

Ravintola Factory on suomalainen perheyritys, jolla on nykyään 18 ravintolaa eri puolilla Suomea. “Meitä voisi luonnehtia tällaiseksi kivijalkalounasravintolaketjuksi. Me haluamme panostaa siihen, että ruoka tehdään alusta loppuun itse ja erityisruokavaliot huomioidaan jokaisella lounaalla”, kuvailee Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen. Factory haluaa toimia paikoilla, joissa se voi olla avoinna kaikille asiakkaille sen sijaan, että he toimisivat ainoastaan toimistojen lounasravintoloina.

Tilat muuttuivat “kouluruokalasta” viihtyisäksi ravintolaksi

Yksi Factoryn ravintoloista on toiminut Troolissa noin kolmen vuoden ajan. Factoryn Troolin toimipisteen rakentaminen sai alkunsa, kun Troolin vuokrauspäällikkö otti yhteyttä Factoryyn aiemman yhteistyön pohjalta tiedustellakseen kiinnostusta Troolin toimitiloihin. Factory aloitti neuvottelut toimitiloista ja päätti tarttua tilaisuuteen perustamalla uuden ravintolan Trooliin. Kun sopimus lyötiin lukkoon, tiloihin tehtiin iso remontti yhteistyössä vuokranantajan ja rakennusfirman kanssa.

Remontissa tilat uudistettiin ravintolasalista keittiöön asti Factoryn näköiseksi. “Voisi sanoa, että tilat muutettiin kouluruokalasta viihtyisäksi ravintolaksi”, Karvonen kuvailee. Factoryn arki Troolissa koostuu pääasiallisesti päivittäisen lounasbuffetin  lisäksi Troolissa työskentelevien vuokralaisasiakkaiden kokousten cateringista ja yksityistilaisuuksien järjestämisestä ravintolan tiloissa. Ravintolaan tulee runsaasti asiakasvirtaa jo Troolissa työskentelevistä vuokralaisasiakkaista, mutta ravintola vetää puoleensa myös ympäristön asukkaita ja Tukkutorin läheisyydessä sijaitsevien yritysten työntekijöitä. 

Troolissa panostetaan vuokralaisasiakkaiden viihtyvyyteen

“Troolissa parasta on, että kiinteistöstä välitetään ja sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Erityisesti vuokralaisasiakkaiden viihtyvyyteen panostetaan tulevissa uudistuksissa nyt entistä enemmän. Uudistukset ovat hyvä asia meille kaikille ja ulkotilojen päivittäminen vaikuttaa varmasti positiivisesti myös meidän liiketoimintaamme”, Karvonen pohtii. 

Factoryn henkilökunta arvostaa Troolissa hyvien kulkuyhteyksien lisäksi kiinteistössä sijaitsevaa kuntosalia, mahdollisuutta auton pesemiseen ja muita arkea helpottavia palveluita. “Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siitä, että perustimme ravintolan Troolin tiloihin – asiakkaita riittää ja työntekijät ovat tyytyväisiä erinomaisella sijainnilla sijaitsevan ravintolan kulkuyhteyksiin sekä hyviin parkkihalleihin”, Karvonen iloitsee.

Lue lisää Troolin korkealaatuisista ja muuntojoustavista tiloista.

 

Jaa artikkeli: