Kulttuuria, ravintoloita ja palveluita – loistava sijainti toi Nitron Trooliin

Sujuvat liikenneyhteydet ja sijainti muiden luovien alojen toimijoiden sekä kulttuurillisesti merkittävän Teurastamon läheisyydessä sai Nitron valitsemaan toimitilansa Kalasataman Troolista.

Troolin vuokalaisasiakasyrityksen Nitron toimitusjohtaja Pasi Hiltunen.

Nitro on luova hybriditoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa brändiin, markkinointiviestintään sekä digitaalisiin palveluihin liittyviä kokonaisuuksia yrityksille. Suunnittelun tukena Nitrossa on korkean laatutason omaava kahdeksanhenkinen filmitiimi, joka tuottaa videomateriaalia nopeista videotuotannoista kansainvälisen tason brändifilmeihin. Suunnittelutoimiston tuotannollinen kyvykkyys on poikkeuksellista Suomessa. Yritys koostuu noin 60 työntekijästä, jotka ovat jakautuneet kahdelle toimipisteelle Helsinkiin ja Turkuun. 

“Pohjimmiltamme olemme liiketoimintalähtöisiä tarinankertojia, jotka auttavat asiakkaitaan brändinkehityksestä fyysisen ja digitaalisen asiakaskokemuksen parantamiseen saakka”, kuvailee Nitron toimitusjohtaja Pasi Hiltunen. Nitrolla on 15-henkinen digitaalisten palveluiden tiimi, joka varmistaa sen, että brändi on aina ajan tasalla verkossa.

Toimitilat kulttuurin ja luovien alojen keskittymässä

Luovien alojet toimijat ovat kasvavassa määrin alkaneet muuttaa pois Helsingin keskustan alueelta, mikä ajoi myös Nitron vaihtamaan toimitilojaan vuonna 2019. “Meille on erityisen tärkeää olla siellä, missä muut luovien toimialojen ihmiset ovat. Kohtaamiset muiden alan toimijoiden kanssa lounaalla ja toimitilojen ympäristössä ovat työntekijöille merkityksellisiä ”, Hiltunen kertoo. 

Vaihtoehtoja alettiin kartoittamaan yhdessä kiinteistövälittäjän kanssa ja lopulta tilat päätettiin perustaa Trooliin. “Meille merkittävimmät kriteerit toimitiloille olivat sijainti luovien alojen keskittymässä ja sellaisten liikenneyhteyksien varrella, että kuka tahansa pääsee toimistolle ilman autoa”, Hiltunen muistelee.

Lisäksi kiinteistön tuli täyttää yrityksen tekniset vaatimukset ja tietoliikenneyhteyksien täytyi olla kunnossa. Nitrolla on myös oma sertifioitu vastuullisuusohjelma, joka asettaa vaatimuksia tilojen ekologisuudelle. “Trooli on Leed-ympäristösertifioitu kohde, joten tilat täyttivät kriteerimme myös vastuullisuuden osalta”, Hiltunen kertoo. 

Tilojen suunnittelussa apuna oli sisustussuunnittelija, jonka kanssa yrityksen tarpeet saatiin täytettyä toivotulla tavalla. “Keskeisimpiä toiveita tilojen suunnitteluvaiheessa olivat riittävä määrä omia neuvotteluhuoneita, virtuaalistudio ja monitoimitila, jonka saa tarvittaessa avattua koko porukan yhteiseen käyttöön sisäisiä tapahtumia varten“, Hiltunen luettelee.

Ravintoloiden ja palveluiden valikoima ilahduttaa työntekijöitä 

Nitron työntekijöiden mielestä Troolissa parasta ovat ympäristön runsas palveluiden ja ravintoloiden valikoima sekä Teurastamon ja Suvilahden kulttuurillisten tapahtumien läheisyys. Kiinteistön oma kuntosali on myös henkilökunnan kovassa käytössä. Työmatkapyöräilijät odottavat uudistuvalta Troolilta erityisesti uutta pyöräparkkia ja pyöränhuoltotilaa. “Meren läheisyys on tietysti myös kiva asia erityisesti kesäisin, kun on helppoa lähteä esimerkiksi piknikille yhdessä” Hiltunen iloitsee.

Jos sinuakin kiinnostaa toimitilat kulttuurillisen Teurastamon ja merellisen Kalasataman keskittymässä, lue lisää Troolin toimitiloista

 

Jaa artikkeli: