Mutkaton koti on oikea osoite helppoutta arvostavalle

Kun haussa on uusi vuokrakoti, edessä odottaa monivaiheinen projekti sisältäen asunnon etsinnän, vuokrasopimuksen solmimisen ja muuton. Uuden kodin vuokraaminen voi herättää monenlaisia tunteita – iloa, innostusta ja kutkuttavaa jännitystä tai puolestaan ärsytystä ja turhautumista. Mutkattomien kotien kohdalla tavoitteena on, että uuden kodin löytäminen on mahdollisimman vaivatonta. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on yhteistyössä Realian kanssa pyrkinyt luomaan vuokrauspolusta sujuvan aina asuntotarjonnan ensivilkaisusta uudessa kodissa elämiseen.

Mutkattomuutta läpi koko vuokrauskokemuksen

Hiljattain uudistuneet Mutkattomien kotien verkkosivut auttavat löytämään yli neljän tuhannen vuokra-asuntomme valikoimasta juuri sen sopivan kodin yksin asuvalle, pariskunnalle, kämppiksille tai suuremmallekin perheelle. Nykyaikaiset puitteet, monipuoliset palvelut ja loistavat sijainnit Suomen suurimmissa kaupungeissa ovat Mutkattomien kotien houkuttelevimpia valtteja. Potentiaalisen asunnon löytyessä paikan päälle pääsee asuntonäyttöön tai vuokrauksen voi vaihtoehtoisesti hoitaa täysin sähköisesti, aikaa tai paikkaa katsomatta.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon tiivis yhteistyö Realian kanssa on kehittynyt jatkuvasti. Luotettavan yhteistyökumppanin kanssa huolehditaan, että vuokrausprosessi sujuu kokonaisuudessaan mutkattomaan malliin. Vuokralaisista pidetään hyvää huolta asiakaspolun jokaisessa vaiheessa, ja yhteydenpito on Mutkattomille kodeille ominaiseen tapaan välitöntä ja sopivissa määrin tapahtuvaa. Tarvittava tieto on helposti saatavilla, ja uudet verkkosivut tukevat niin tulevia kuin nykyisiä asukkaita.

Kattavat palvelut ja edut tuovat lisäarvoa asumiseen

Viihtyisän kodin ohella erilaiset palvelut tuovat lisäarvoa asukkaiden arkeen. Laadukkaiden yhteistyökumppanien avulla tuotetut palvelut, kuten Helppyn tarjoama tuki ikäihmisille, varmistavat konkreettisesti, että palvelut ovat lähellä. Vuokralaiset voivat ostaa etuhintaan myös LähiTapiolan kotivakuutuksen tai muutto-, siivous- ja kodinhoitopalveluita.

Mutkattomat kodit taipuvat monenlaisiin elämäntyyleihin. Ikäihmisistä perheisiin ja ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville nuorille tarjoamme omalta tuntuvan kodin kaikille, unohtamatta myöskään lemmikkejä. Jos vuokralaiselle tulee tarve vaihtaa asuntoa esimerkiksi pienempään tai suurempaan, tämä onnistuu saman taloyhtiön sisällä kätevästi ilman irtisanomisaikaa.

Tyytyväisyys kulkee käsi kädessä mutkattomuuden kanssa

Asukkaiden tyytyväisyys on vuodesta toiseen Mutkattomissa kodeissa ollut korkealla tasolla. Tämä ei tule yllätyksenä, sillä toimintaa kehitetään aktiivisesti palautteiden ja säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyiden perusteella. Vastuullisuus on noussut esiin vuosi vuodelta entistä tärkeämpänä asumisen teemana, ja kuuluu erottamattomasti myös LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon toiminnan ytimeen. Mutkattomien kotien vuokralaiset asuvat kaikki 100 % uusiutuvalla energialla toimivissa kiinteistöissä, joissa on huomioitu asukkaiden mahdollisuudet vihreisiin valintoihin, kuten kattavaan kierrätykseen.

Kiinnostaisiko asuminen Mutkattomissa kodeissa? Tutustu kiinteistöihin, vapaana oleviin asuntoihin sekä monipuolisiin etuihin tarkemmin verkkosivuilta: mutkatonkoti.fi

 

Jaa artikkeli: