LähiTapiola Kiinteistövarainhoito tukee Lastenklinikoiden Kummien toimintaa toimistotiloilla

Yhteistyö on konkreettinen esimerkki vastuullisesta vaikuttamisesta LähiTapiolan omistaja-asiakkaiden lähielinpiirissä ja yhteiskunnassa

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on antanut Lastenklinikoiden Kummit ry:lle toimistotilat käyttöön Espoon Tapiolassa, aivan metroaseman ja linja-autoaseman tuntumassa sijaitsevat 117 neliömetrin tilat toimivat Kummien uutena osoitteena heinäkuusta 2021 alkaen aina vuoden 2023 loppuun saakka.

– On todella upeaa aloittaa aivan uudentyyppinen yhteistyö LähiTapiolan kanssa. Lastenklinikoiden Kummien kumppaniverkostossa on satoja yrityksiä, joista kukin pyrkii löytämään oman tapansa auttaa ja olla mukana pienten potilaiden asialla. Useimmiten yritysyhteistyö liittyy Kummien monipuolisen työn tukemiseen rahalahjoituksin tai esim. tavaralahjoituksiin sairaaloille. Yhtä tärkeää on kuitenkin tukea myös Kummitoimiston työtä, sillä se mahdollistaa tämän kaiken varainhankinta- ja sairaaloiden tukityön toteuttamisen sekä auttaa tehostamaan toimintaamme entisestään. Olemme todella kiitollisia saamastamme LähiTapiolan tuesta, kertoo Lastenklinikoiden Kummien toiminnanjohtaja Anu Rapeli.

Elämänturvayhtiöinä LähiTapiola edistää ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia toimimalla konkreettisesti niiden hyväksi.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeä ja ajankohtainen asia. Lastenklinikoiden kummit tekee arvokasta työtä ja olemme iloisia, että voimme omalta osaltamme olla yhdessä heidän kanssaan tukemassa lasten ja nuorten hoitoa edistävää työtä. Meille elämänturvayhtiönä on tärkeää toimia vastuullisesti ja tämä yhteistyö on hieno tapa olla mukana vaikuttamassa, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen sanoo.

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee muun muassa lahjoituksillaan lastentautien tutkimustyötä sekä viittä yliopistollista lastenklinikkaa/-sairaalaa Helsingissä, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa, joiden hoidon piirissä ovat tarpeen niin vaatiessa kaikki lapset Suomessa. Tukityö lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon puolesta kohdistuu sairaaloissa mm. innovaatioihin ja hoitomenetelmien kehittämishankkeisiin, potilasviihtyvyyteen sekä lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen.

Jaa artikkeli: