Parempaa tilalle

Menestyksessä ei ole kyse vain mielentilasta – siihen vaikuttaa myös oikeanlainen toimitila. Kaikin puolin toimiva ja viihtyisä tila on tuottavan liiketoiminnan ja työhyvinvoinnin edellytys.

Yritykselle uusien toimitilojen kartoittaminen on ajankohtaista silloin, kun yrityksen toiminta vaatii logistisesti uudelleen sijoittumista, tarvitsee käyttöönsä enemmän tai vähemmän neliötä, uudet liiketoiminnan muodot muuttavat tilankäytön tarpeita, tai jos yritys haluaa tehdä arvoistaan näkyvämpiä. 

Me loimme Parempaa tilalle -palvelukonseptin, jotta sinä ja yrityksesi osaajat voitte keskittyä siihen minkä te taidatte parhaiten – työtilaan ja toimistoon liittyvät asiat voit huoletta jättää meille.

Jotta voit keskittyä olennaiseen

Uusien tilojen etsintä ja yhteensovitus yrityksen tarpeiden kanssa vaatii tarkkaa kriteereiden harkintaa, mutta myös paljon etsivän työtä ja tiloihin tutustumista. Mikäli kiinteistöala ei ole juuri teidän osaamisen ytimessä, se kannattaa ulkoistaa. Tässä kuvaan astumme me! Asiantuntijoiden rooli on keskeinen optimaalisten tilaratkaisujen suunnittelussa ja löytämisessä.

Yrityksen tarpeet, arvot ja tavoitteet huomioon ottava toimitila nostaa arjen uudelle tasolle. Lisäksi toimitila tukee myös työnteon uusia muotoja, joissa ajoittainen etätyöskentely, etäpalaverit ja vaihtelevat tiimikoot näyttelevät keskeistä osaa.

Ihmiseltä ihmiselle

Yritykseen tutustuminen ei meidän kanssamme tarkoita pitkän lomakenipun täyttämistä, vaan mukavaa juttutuokiota kahvikupposen äärellä. Tutustumalla yrityksen arvoihin ja liiketoimintaan pystymme suoraan karsimaan epäsopivat, ja poimimaan kaikista toimivimmat tilat – ilman teiltä vaadittavaa kohteiden tietoihin tutustumista tai paikan päällä vierailuja.

Tilat toimivat yrityksen käyntikorttina ja ne ovat yksi merkittävin työviihtyvyyteen vaikuttava tekijä. Kun keskustelu asiantuntijan ja yrityksen välillä on jatkuvaa, avointa, rehellistä ja ihmisläheistä, meidän on helppo tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Siis kirjaimellisesti parempaa tilalle.

Tarjoamme tilaratkaisuja, jotka tukevat yrityksen haluttua brändi- ja työnantajamielikuvaa – eli ne tekevät yrityksestä houkuttelevamman niin asiakkaiden kuin uusien työntekijöiden näkökulmasta.

Yhdessä avaintenluovutukseen ja sen yli 

Kun vuokrauspäällikkömme on tutustunut asiakasyrityksen tarpeisiin hän lähettää tiedot parhaista tiloista ja sopii tilojen näytön kanssanne. Sopimusvaiheen jälkeen annamme joko avaimet käteen tai vastaamme mahdollisten muutostöiden suunnittelusta ja läpiviennistä, sekä tila- ja sisustussuunnittelusta. Palvelupaketti on aina sovittavissa tarpeen mukaan. 

Kun muutto on suoritettu, hyppää vuokrauspäällikön tilalle kohdepäällikkö. Myös hän on aina tavoitettavissa ja valmiina auttamaan. 

Intohimo ja arvot kohdallaan 

Koska LähiTapiola Kiinteistövarainhoito kantaa vastuuta myös kiinteistöjen taloudellisesta elinvoimaisuudesta, on kiinteistöomaisuutemme erinomainen huolenpito prioriteettilistamme kärkipäässä. Toinen valttikorttimme on vastuullisuus. Käytännön tasolla vastuullisuus näkyy mm. energia- ja materiaalivalinnoissa, lajittelussa sekä yhteistyökumppaneiden valinnassa. Kiinteistövarainhoito on sitoutunut olemaan hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. 

Vaihdetaanko teillekin parempaa tilalle?

 

Jaa artikkeli: