Mikonkatu 13 tarjoaa tunnelmallisia toimitiloja yhdessä Helsingin tunnetuimmista arvorakennuksista

Poikkeuksellisen hyvä sijainti Suomen kattavimpien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä, tunnetun arvorakennuksen historiallista tunnelmaa ja viihtyisä sisäpiha kesäisten päivien lounastapaamisia varten – Mikonkatu 13:n tarjoamat toimitilat ovat monella tavalla ainutlaatuiset.

Mikonkatu 13:n pääsisäänkäynti.

Miksi valita Mikonkatu 13 toimitilat?

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Mikonkatu 13:n rakennus on yksi Helsingin tunnetuimpia arvorakennuksia, jonka isot tilat mahdollistavat joustavat ja räätälöidyt ratkaisut monenlaisten yritysten tarpeisiin. Historiallista tunnelmaa henkivä rakennus sijaitsee maan monipuolisimman palvelutarjonnan keskellä – loputtomia lounasravintoloita ja after work -paikkoja unohtamatta. “Tämä rakennus ei ole mikään tavallinen laatikko, vaan täällä on sellaista henkeä”, kuvailee 32 vuotta Mikonkadun toimipisteellä työskennellyt Beauty Hair Sirpa Mansnerin toimitusjohtaja Nina Olander-Villegas.

Huippusijainnilla sijaitseviin toimitiloihin pääsee matkustamaan sujuvasti koko Suomen alueelta kulkuvälineestä riippumatta, sillä Helsingin päärautatieasema sijaitsee vain 200 metrin päässä rakennuksesta. Helsingin päärautatieasemalle kulkevat bussit, raitiovaunut, metrot ja junat. Rakennuksen läheisyydessä on myös hyvin saavutettavissa olevia parkkipaikkoja autolla kulkeville vuokralaisasiakkaille.

Mitä Mikonkatu 13 tarjoaa vuokralaisasiakkailleen?

Rakennus tarjoaa yrityksille arvokkaat ja edustavat puitteet historiallisella arkkitehtuurilla ja kauniilla yksityiskohdilla. Runsas huonekorkeus ja talon tilava runko mahdollistavat suuremmatkin laajennukset ja toimintojen muutostyöt esteettisyydestä tinkimättä. Tilojen ylläpidosta halutaan pitää ensiluokkaisen hyvää huolta Mikonkadulla ja huoltopyyntöihin reagoidaankin nopeasti, jotta yritysten liiketoiminta saa pyöriä mahdollisimman sujuvasti.

Mikonkadun erikoisuus on iso ja viihtyisä sisäpiha, jossa voi virkistyä ja nauttia kesäkeleistä esimerkiksi lounaan tai kahvihetken merkeissä työpäivän lomassa. Yritykset voivat hyödyntää sisäpihaa myös esimerkiksi tapaamisten järjestämiseen. Rakennuksesta löytyy oma lounasravintola Roasberg, josta löytyy purtavaa niin makeaan kuin suolaiseenkin nälkään sekä kahvia avuksi ajatuksen virtaukseen. Ravintola on myös erittäin suosittu after work -tapaamisten merkeissä, sillä ravintolan ulkoterassilla saa istuskella ilta-auringon lämmössä.

Erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien lisäksi pyöräilijät on otettu huomioon Mikonkadulla modernilla ja tilavalla pyörävarastolla, johon pyörän voi jättää turvallisesti työpäivän ajaksi. Vuokralaisasiakkaiden käytössä ovat myös suihkutilat ja sosiaalitilat omien toimitilojen lisäksi. 

Lue lisää Mikonkatu 13:n toimitiloista ja nappaa yrityksellesi paikka Helsingin paraatipaikalta.

Jaa artikkeli: