Parempaa tilalle

Parempaa tilalle johdattaa kohti parempaa työhyvinvointia, parempaa asiakaspalvelua ja parempaa ympäristöä.

Ihminen katsoo kaukaisuuteen työpöytänsä äärellä

Kaikin puolin toimiva ja viihtyisä toimitila on tuottavan liiketoiminnan ja työhyvinvoinnin edellytys. Parempaa tilalle -palvelukonseptimme auttaa keskittymään siihen mitä parhaiten osaat – kiinteistöön ja tiloihin liittyvät asiat voit jättää huoletta meille.

Liiketoiminnan parhaaksi

Kaiken toimintamme lähtökohtana on toimiminen liiketoimintasi parhaaksi. Eli autamme sinua menestymään.

Tarjoamamme ratkaisu auttaa sinua kustannusten ja tilojen optimoinnissa. Mikäli tilanteesi muuttuu, kartoitamme päivittyneet tarpeesi yhdessä, ja haemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Kun toimitila on oikein suunniteltu, se tukee myös työnteon uusia muotoja, joissa ajoittainen etätyöskentely, etäpalaverit ja vaihtelevat tiimikoot näyttelevät keskeistä osaa.

Tarjoamme tilaratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi haluttua brändi- ja työnantajamielikuvaa – eli ne tekevät yrityksestä houkuttelevamman niin asiakkaiden kuin uusien työntekijöiden näkökulmasta.

Uskomme jatkuvaan kommunikaatioon. Kun keskustelu on avointa, rehellistä ja ihmisläheistä, meidän on helpompi tarjota sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Siis parempaa tilalle.

Työporukka nueuvottelupöydän ääressä

Muutoksissa mukana

Ratkaisukeskeisyytemme ja nopeutemme edesauttavat sitä, että sinä voit keskittyä olennaiseen. Aina voi sattua jotain yllättävää, mikä tuo aivan uudenlaisia liiketoimnnan haasteita, täysin ennalta-arvaamattomasti.

Laaja kiinteistöportfoliomme auttaa vastaamaan muutostarpeisiin nopeasti – olipa sitten kyse tilapäisestä lisätilasta, nykyisen tilan muunneltavuustarpeista tai kokonaan uusista tiloista.

Kaikesta voidaan keskustella – liiketoimintasi ymmärtäminen ja jatkuva vuoropuhelu ovat kaiken A ja O myös muutosten yhteydessä.

Yhdessä onnistuen

Me uskomme ihmisiin ja ihmisten väliseen henkilökohtaiseen vuoropuheluun, sekä ennakoivaan huolenpitoon. Meillä et joudu puhelinkeskuksen pompoteltavaksi, eikä asiaasi ota hoitaakseen kone tai toimenkuva – käytössäsi on kohdepäällikön suora puhelinnumero. Haluamme koko ajan parantaa ja olla läsnä, sekä toimia parhaaksesi erilaisia ratkaisuja hakien. Kysellen, kuunnellen, oppien ja tarvittaessa neuvoen.

Toimintamallimme on selkeä ensimmäisestä yhteydenotosta suunnittelukokoukseen ja hallinnanluovutukseen, ja meillä on tarkat roolit niin vuokrauspäällikölle, kohdepäällikölle kuin kiinteistöpäällikölle. Käytössäsi on laaja asiantuntijaverkostomme.

Asiakkaitamme palvelevat asiantuntijat

 • Vuokrauspäällikkö auttaa sinua löytämään sopivat tilat. Hän on apunasi ja tukenasi ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen, sekä mahdollisen tilaremontin aikana aina muuttopäivään saakka. Vuokrauspäällikkö etsii sinulle aina parhaan tilaratkaisun.

 • Jokaiselle toimitilakohteellemme on nimetty kohdepäällikkö, joka toimii ensisijaisena yhteyshenkilönä vuokrasopimukseen sekä mahdollisiin tilamuutostarpeisiin liittyvissä asioissa. Kohdepäällikköön voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä; aktiivinen, kehittävä ja ihmislähtöinen vuoropuhelu edesauttaa viihtymistäsi ja sujuvan liiketoiminnan harjoittamista. Kohdepäällikkö ottaa mieluusti vastaan palautetta, ja auttaa sen pohjalta kehittämään palvelukokonaisuutta entistäkin paremmaksi.

 • Jokaisen toimitilakiinteistömme teknisestä kunnosta ja ylläpidon palveluiden järjestämisestä vastaa kiinteistöpäällikkö.

  Kiinteistöpäällikkö on apunasi tekemässä arjesta mahdollisimman vaivatonta. Kiinteistöpäällikköön voit olla yhteydessä mm. seuraavista asioista:

  • Kiinteistön ylläpito kuten siivous ja jätehuolto
  • Lisäavaimien hankinta ja avainten luovutus
  • Opastus kiinteistön toimintamalleihin, esim. sähköisen vikailmoituksen käyttöön

  Myös kiinteistöpäällikkö arvostaa palautetta – sen avulla hän pystyy auttamaan entistäkin viihtyisämmän ja houkuttelevamman toimintaympäristön luomisessa.

Toimintamalli

Kaikki alkaa siitä, että keskustelet tarpeistasi, toiveistasi ja vuokran tasosta vuokrauspäällikkömme kanssa. Mikäli haluat, kartoitamme vuokranmaksukykysi koko sopimuskauden osalta. Tämän jälkeen saat nähtäväksesi sopivat vaihtoehdot, ja järjestämme näytön kiinnostavista kohteista. Vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen vuokrauspäällikkö vastaa muutostöiden läpiviennistä, mikäli niitä on sovittu tehtäväksi. Tarjoamme tarvittaessa apua tila- ja sisustussuunnittelulle – emme jätä sinua yksin prosessin missään vaiheessa.

Muuton jälkeen yhteydenpito jatkuu sovitun hoitomallin mukaan, mutta kohdepäällikkö on aina tavoitettavissa ja aina valmiina auttamaan, missä tahansa asiassa. Kun vuokrasopimus aikanaan päättyy, on loppukatselmuksen aika.

Ihmisiä suojatiellä kerrostalojen ympäröimänä auringonpaisteessa.

Huomisen puolesta

Toimintaamme on sisäänrakennettu laaja-alainen vastuullisuus – tavoitteenamme on olla kaikin tavoin hyvä yrityskansalainen.

Kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden huomioimisen lisäksi kannamme vastuuta taloudellisesta elinvoimaisuudesta, kaupunkikehityksestä, sosiaalisesta kehityksestä ja rakennetusta ympäristöstä. Vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, että pidämme hyvää huolta kiinteistöomaisuudestamme.

Systemaattisen ja pitkäjänteisen työmme tuloksena vastuullisuus on meille arjen rutiineja ja käytännön tekoja. Vastuullisuus on mukana arvoketjumme jokaisessa vaiheessa niin sijoitusprosesseissamme kuin vuokralaisasiakkaidemme huolenpitomalleissa.

Olemme sitoutuneet olemaan hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Lähellä sinua

Olemme osa LähiTapiola-ryhmää, jonka tehtävänä on turvata suomalaisten elämää ja liiketoimintaa. Ryhmän tarjoamien erinomaisten resurssien avulla voimme palvella sinua paremmin, mutta kokoluokasta huolimatta toimimme aina läheisesti.

Olemme kotimainen ja paikallinen yhteistyökumppani. Kotimainen omistus takaa sen, että päätöksenteko tapahtuu paikallisella tasolla, nopeasti ja sinua kuunnellen.

Paikallisuus lisää myös asiantuntijuuttamme: tunnemme kohteet, paikalliset olosuhteet, naapuruston ja kaavoituksen – sekä tulemme henkilökohtaisesti paikan päälle.

Ryhmämme arvot – hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeusnäkyvät kaikessa toiminnassamme.

Olemme hyväntahtoisia, eli ajattelemme parastasi. Ymmärrämme erilaisia haasteita, ja pyrimme löytämään niihin parhaat mahdolliset ratkaisut. Sinun paras on meidän parhaamme.

Olemme intohimoisia, eli omistaudumme työhömme sekä sinun palvelemiseesi ja tarpeittesi täyttämiseen täydellä sydämellä.

Olemme rohkeita, eli haemme ja ehdotamme ennakkoluulottomasti ratkaisuja toiveisiisi. Palvelemme aina parhaamme mukaan.

Toimitilaa vailla?

Hae kätevän toimitilahakumme kautta juuri sinun yrityksellesi sopiva tila!

Hae tilaa