Vesa Eskolista LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon toimitusjohtaja

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Vesa Eskolin 1.5.2024 alkaen yhtiön toimitusjohtajaksi. Eskoli tulee toimimaan myös LähiTapiola Varainhoitokonsernin kiinteistöliiketoiminnan vastaavana johtajana.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon Vesa Eskoli.

Eskoli on tehnyt mittavan uran LähiTapiola Kiinteistövarainhoidossa, hän on toiminut muun muassa viimeiset 15 vuotta yhtiön kiinteistösijoitusjohtajana ja viimeisen kuuden kuukauden ajan yhtiön vt. toimitusjohtajana.

–  Odotan innostuneena tulevia tehtäviä. Meillä on kokenut, sitoutunut  ja ammattitaitoinen tiimi, joka mahdollistaa menestyksen myös tulevaisuudessa, sanoo toimitusjohtaja Vesa Eskoli.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito yrityksenä

LähiTapiola-ryhmään ja LähiTapiola Varainhoitokonserniin kuuluva LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on perustettu vuonna 2007. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito muodostaa sisaryhtiönsä LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:n kanssa LähiTapiolan kiinteistöliiketoiminnan, jonka parissa toimii noin 50 kiinteistöalan asiantuntijaa. Yhtiöt hallinnoivat LähiTapiola-ryhmän ja sen kiinteistörahastojen omistamaa noin kolmen miljardin arvoista kiinteistöomaisuutta.

Jaa artikkeli: