Kauppakeskus AINOAsta Vuoden kaupallinen tila 2024 -palkinnon voittaja

Espoon Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus AINOA on voittanut arvostetun Vuoden kaupallinen tila -palkinnon. Commercial Space of the Year -kategorian voitto myönnettiin NCSC Finland Awards -tilaisuudessa 9. huhtikuuta 2024. Valitsijaraati korosti erityisesti AINOAn arvopohjaista ja ihmislähtöistä strategiaa ja visiota. Myös uudistettu brändi-ilme sai kiitosta tuomaristolta.

Kauppakeskus Ainoan julkisivu

– AINOAn konsepti on uskottava osa alueen kaupunkikeskustaa. Konsepti ja vuokralaistarjonta on rakennettu määrätietoisesti kauppakeskuksen kohderyhmää ja sen tarpeita ajatellen. Kaikki kategoriat ovat hyvin edustettuina ja paljon uniikkeja toimijoita sekä trendin harjalla olevia ravintolakonsepteja, joita ei yleensä kauppakeskuksissa näe, tuomaristo perustelee. 

NCSC Awards on vuosittainen kilpailu, jossa juhlitaan kaupallisen alan menestyneimpiä, innovatiivisimpia ja luovimpia ponnistuksia. Kunkin maan voittaja jatkaa Pohjoismaiden finaaliin, joka järjestetään 18.9.2024.  

– Ensimmäinen sija on suuri ilo koko kauppakeskuksen väelle. Arvostamme tätä, sillä valinnan on tehnyt alalla arvostettu tuomaristo. Voitto on osoitus pitkäjänteisestä, tinkimättömästä työstä ja yhdessä tekemisen voimasta. Iso kiitos kuuluu vuokralaisillemme, yhteistyökumppaneillemme ja koko kauppakeskuksen väelle. Sijaintimme Tapiolan uniikissa ympäristössä innoittaa meitä toimimaan alueen yhteen kokoavana voimana. Arvojemme mukaisesti rohkeudella, intohimolla ja hyväntahtoisuudella saavutetaan upeita tuloksia, kertoo kauppakeskusjohtaja Marja-Liisa Finska.

Kymmenvuotias AINOA on kasvanut uniikiksi, yli sadan rakkaudella rakennetun erikoisliikkeen, ravintolan ja kahvilan yhdistelmäksi. Vuonna 2023 AINOAssa vieraili 9,6 miljoonaa kävijää ja myynti kipusi 224 miljoonaan euroon, mikä tekee AINOAsta myynnin ja kävijämäärän kasvulla pääkaupunkiseudun suurimman nousijan. 

AINOAn asiakkaat arvostavat erityisesti sen siisteyttä, turvallisuutta ja viihtyisyyttä (Taloustutkimus 2023). 

Lisätietoja palkinnosta: 

NCSC eli Nordic Commercial Spaces & Communities on organisaatio, joka edustaa kaupallisten tilojen ja yhteisöjen toimialaa Pohjoismaissa. NCSC perustettiin vuonna 1986, ja sillä on jäseniä Tanskasta, Suomesta, Norjasta, Ruotsista ja muista Euroopan maista. NCSC pyrkii edistämään kaupallisten tilojen jatkuvaa kehittämistä yhtenäisenä osana yhteiskuntaa. 

NCSC jakaa vuosittain Commercial Space of the Year -palkinnon, joka annetaan poikkeuksellisen ansioituneelle kauppakeskukselle, tavaratalolle, myymälälle tai muulle kaupalliselle tilalle. Katso lisätietoja NCSC:stä.

Kauppakeskus AINOA:

AINOA on kauppakeskus, joka yhdistää kaupan, ympäristönsä ihmiset, kulttuurin ja perinteet saman katon alle. AINOA on sydämeltään suuri, viihtyisä, vastuullinen ja turvallinen kauppakeskus, jossa on monipuolinen ja kiinnostava palvelukokonaisuus kaikille asiakkaille. AINOAn omistaa LähiTapiola Keskustakiinteistöt Ky ja kuudesta kauppakeskusammattilaisesta koostuva tiimi on osa Kiinteistövarainhoidon organisaatiota. Tutustu Kauppakeskus AINOAan

Jaa artikkeli: