Uutiset ja tiedotteet

10.5.2017

Modernia toimistotilaa Kalasataman ja Teurastamon solmukohdassa

Trooli-kiinteistö sijaitsee trendikkäällä ja kehittyvällä alueella hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden ja luonnon äärellä.

Helsingin Kalastaman, Teurastamon ja Suvilahden alueet ovat modernia kaupunkimiljöötä parhaimmillaan. Metron, valtaväylien ja pyöräteiden katveessa sijaitseva Trooli-kiinteistö Panimokatu 4:ssä tarjoaa edustavat puitteet, nykyaikaiset tilat ja hyvät tekniset valmiudet yritysten vaivattomalle asettumiselle kiinteistöön.

Kalasatama, joka oli ennen Sörnäisten suljettua satama-aluetta, kehittyy jatkuvasti ja nostaa vahvasti profiiliaan vahvana kaupallisten palveluiden keskittymänä etenkin kun Helsingin kantakaupungin suurin kauppakeskus REDI valmistuu metroaseman läheisyyteen Itäväylän molemmin puolin. 

Viime vuodet tukkukaupan käytössä olleella Teurastamon alueella sijaitsee erinomaisia ravintoloita. Yhdessä entisen kaasutehdasalueen Suvilahden kanssa ne tarjoavat laajan kulttuurikeskittymän, jossa järjestetään etenkin kesäisin erilaisia tapahtumia markkinoista musiikkifestivaaleihin.

Myös luonto on entistä enemmän läsnä Kalastamassa Isoisänsillan avauduttua Sörnäistenniemen ja Mustikkamaan Isoisänniemen välillä. Silta tuo Mustikkamaan ja Korkeasaaren Kalastaman läheisyyteen kymmenen minuutin kävelymatkan päähän metroasemalta ja Trooli-kiinteistöstä. 

Troolin laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut tekevät työarjesta sujuvampaa

Kiinteistön oma aulapalvelu toivottaa kävijän tervetulleeksi ja tarjoaa edustavat puitteet asiakastapaamisille vuokrattavien neuvottelutilojen muodossa. Laadukas ravintola ja kahvila sekä catering-palvelut palvelevat Teurastamon alueen ravintolatarjonnan lisäksi. 

00580 Panimokatu 4 Aula Lt W

Hyvin varusteltu kuntosali sijaitsee kiinteistön kellarissa, jossa sijaitsevat myös sosiaalitilat suihkuineen sekä pyöräsuoja työmatkapyöräilijöitä varten. Pysäköinti sujuu kätevästi omassa autohallissa, jossa on varaukset myös sähköautojen latauspaikoille. 

– Troolin tilat ovat joustavat ja helposti muokattavissa erilaisten yritysten tarpeisiin. Niin isompi kuin pienempikin yritys voi löytää täältä Kalasataman ja Teurastamon solmukohdasta itselleen omannäköiseksi räätälöidyt ja modernit tilat, joissa voi keskittyä huoletta omaan liiketoimintaansa ja jättää tiloihinsa ja kiinteistöön liittyvät asian meidän huoleksemme, vuokrauspäällikkö Karoliina Turppo LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:stä muistuttaa.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys Troolissa vahvasti läsnä

Kiinteistössä tehtyjen energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen tähtäävien toimenpiteiden tuloksena Troolissa on nykyisin kultatason LEED-ympäristösertifikaatti. Tämä osoittaa, että kiinteistössä otetaan vakavasti niin energiatehokkuus- kuin vedenkäyttökysymyksetkin.

Kalasatama Fiiliskuva Lt

Sertifikaatti ohjaa esimerkiksi jätehuoltoa ja siivouksessa käytettävien aineiden valintaa. Lisäksi kiinteistön hyvä sijainti suhteessa joukkoliikenteeseen ja työmatkapyöräilyyn on yksi ympäristösertifikaatin saamiseen vaikuttaneista tekijöistä.

– Huomioimme asiakkaittemme parasta myös vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden näkökulmasta. LEED-sertifiointi tarkoittaa muun muassa hyvää sisäilman laatua, joka on suorassa yhteydessä kiinteistössä työskentelevien terveyteen ja hyvinvointiin. Lisäksi ympäristösertifioinnin saaneen kiinteistön tiloissa toimivilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää sertifioinnin tuomaa arvoa oman yrityskuvansa markkinoinnissa, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n ympäristöpäällikkö Eero Kokkonen tähdentää.

Leed Silver 2015 172px

Lisätietoja:

Karoliina Turppo
09 453 7925
karoliina.turppo@lahitapiola.fi 

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon logo

Tutustu Trooliin: kalastamantrooli.fi

Vuonna 2007 perustettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy hallinnoi noin 3 miljardin euron kiinteistökantaa ja tarjoaa yrityksille toimitiloja 15 paikkakunnalla. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito -konsernin muodostavat emoyhtiö LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy ja kiinteistörahastoliiketoiminnan hallinnointiyhtiöt. Yhtiön omistavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Lue lisää ›
Näytä lisää uutisia