Uutiset ja tiedotteet

8.3.2019

Matkustaminen Espoossa sujuvoituu: Tapiolan bussiterminaali Kauppakeskus AINOAn yhteydessä avautui

Kauppakeskus AINOAn alakertaan on avattu bussiterminaali 4.3.2019. Uutta Tapiolan bussiterminaalia on tituleerattu jopa Suomen upeimmaksi. Terminaalista löytyvät suorat kulkuyhteydet Kauppakeskus AINOAan lisäksi metroasemalle ja vilkkaaseen Tapiolan keskustaan Länsituulenkujan kautta.

Kohentuneet liikenneyhteydet tukevat kehittyvän Tapiolan kasvua

Laajentuvassa Tapiolassa liikkuminen helpottuu merkittävästi uuden bussiterminaalin avaamisen myötä. Erityisesti yhteydet Espoosta Meilahden ja Leppävaaran suuntaan paranevat merkittävästi. Jokainen Tapiolaan saapuva ja lähtevä bussi kulkee Tapiolan bussiterminaalin kautta, mikä helpottaa matkustajan vaihtamista liikennevälineestä toiseen. Matkustamista sujuvoittaa entisestään se, että liikennevälinettä pääsee vaihtamaan sisätiloissa.

Jo useamman vuoden ajan suljettuna ollut Merituulentie on jälleen otettu käyttöön. Metroaseman uusi eteläinen sisäänkäynti on myös valmistunut. Uudesta eteläisestä sisäänkäynnistä muodostuu kulku Tapiolan bussiterminaalin odotustiloihin ja yhteys Merituulentien ylitse.

Tapiola juhlistaa uutta bussiterminaalia avajaisviikon lauantaina

Koko Tapiola juhlistaa bussiterminaalin avajaisia lauantaina 9.3.2019 klo 10–15 kaikille avoimella tapahtumalla. Tarjolla on moninaista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Esiintyjinä ovat muun muassa Hevisaurus ja Petteri Sariola. Tapahtuman järjestävät Helsingin ja Espoon kaupunki sekä Kauppakeskus AINOa. Tervetuloa!

Lue lisää bussiterminaalista Kauppakeskus AINOAn sivuilta.

Tutustu Kauppakeskus AINOAn vuokrattaviin toimitiloihin.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon logo

Vuonna 2007 perustettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy hallinnoi noin 3 miljardin euron kiinteistökantaa ja tarjoaa yrityksille toimitiloja 15 paikkakunnalla. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito -konsernin muodostavat emoyhtiö LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy ja kiinteistörahastoliiketoiminnan hallinnointiyhtiöt. Yhtiön omistavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Lue lisää ›
Näytä lisää uutisia