Uutiset ja tiedotteet

26.1.2016

LähiTapiola sijoittaa mittavaan kauppakeskushankkeeseen Jyväskylässä

LähiTapiola-ryhmän Vahinkovakuutusyhtiö, Henkiyhtiö ja Keski-Suomen alueyhtiö tekevät mittavan sijoituksen Jyväskylään Kauppakeskus Sepän rakentamiseen.

–Hankkeen kokonaisinvestointi sisältäen tontin on noin 70 miljoonaa euroa, mikä on LähiTapiola-ryhmän suurimpia kiinteistöhankkeita. Hieman poikkeuksellista hankkeessa on myös se, että sijoitamme näin mittavasti Jyväskylään, kertoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli.

–Investoiminen Keski-Suomen alueelle on ensisijaisen tärkeää, ja haluamme myös olla mukana tässä työssä. Keskisuomalaisena asiakkaidemme omistamana yhtiönä haluamme turvata Jyväskylän sekä koko maakunnan elinvoimaisuutta, jatkaa LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen.

Kauppakeskuksen urakoi Skanska, jonka urakkasopimuksen arvo on noin 57 miljoonaa euroa. Kauppakeskus valmistuu Jyväskylän Seppälän alueelle syyskuussa 2017, ja se rakennetaan Prismakeskuksen yhteyteen.

–Seppälä on yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä kaupunginosista Jyvässeudulla ja tarjoaa näin ihanteellisen sijainnin valmistuvalle Kauppakeskus Sepälle pääväylien läheisyydessä, mikä monipuolisuudellaan ja vetovoimaisuudellaan täyttää erinomaisesti sijoituskriteerit, Vesa Eskoli sanoo.

Kauppakeskus Seppään tulee noin 24 000 kerrosneliömetriä vuokrattavaa tilaa, ja sen tarjonta painottuu muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan. Keskukseen tulee myös monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka tuo aivan uutta tarjontaa Jyväskylään.

Kauppakeskuksen kellarikerrokseen tulee osittain maanpäällinen noin 600 pysäköintipaikan ja noin 110 pyöräpaikan parkkihalli, ja ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen tulee liiketiloja.

Lisätietoja:

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli, puh 040 703 0551, etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

LähiTapiola Keski-Suomi, toimitusjohtaja Teemu Toivanen, puh. 040 062 5612, etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Lue lisää ›
Näytä lisää uutisia