Uutiset ja tiedotteet

25.4.2017

Kauppakeskus Seppä ja urheiluketju XXL keräsivät 14 500 kävijää ensimmäisenä avajaispäivänään

LähiTapiolan omistaman Kauppakeskus Sepän ensimmäinen osa avattiin Jyväskylän kaupallisesti voimakkaimmin kehittyvälle alueelle Seppälän kaupunginosaan keskiviikkona 19.4. Ankkurivuokralaisensa urheiluketju XXL:n kanssa Seppä keräsi 14 500 kävijää ensimmäisenä avajaispäivänään – tämä on urheiluketjun avajaisten historiassa eniten Suomessa tähän mennessä.

Jyväskylässä sijaitsevaa Seppälän kaupunginosaa kehitetään dynaamiseksi ja toiminnallisesti monimuotoiseksi osaksi kaupungin ydintä. Tänne Jyväskylän keskustasta puolentoista kilometrin päässä sijaitsevaan kaupunginosaan on molemmin puolin suunnitteilla myös uutta asutusta. Alueen kehittymisen myötä Kauppakeskus Seppä tulee olemaan aktiivinen ja elävä kauppakeskus, joka täydentää Jyväskylän keskustan kauppatoimintaa.

Kauppakeskus Seppä avautuu kokonaisuudessaan syksyllä 2017, jolloin se kattaa Keski-Suomen suurimman Prisman kanssa noin 40 000 m² suuruisen kauppakorttelin lähes 70 liiketilallaan. Keskiviikkona 19.4. avattiin Sepän ensimmäinen osa yhdessä XXL-urheiluketjun kanssa. Sepässä avattu XXL:n tavaratalo on järjestyksessään Suomen 13. ja sen kautta myös Jyväskylä saa osansa maailman nopeimmin kasvavan urheiluketjun pohjoismaiden valloituksesta.

– XXL:n avaus oli todellinen menestys. Avajaispäivänä kävijöitä oli 14 500, joka on enemmän kuin missään Suomen XXL-avauksessa ikinä. Myös ensimmäisen XXL:n avajaiskävijämäärä Tammistossa, Vantaalla jäi Jyväskylän taakse. Sää oli todella aurinkoinen, mikä takasi sen, että paikalle tultiin muillakin kulkuvälineillä kuin autolla. Sepän ilmapalloja ja karkkeja jaettiin tuhansittain asiakkaille ja Sepän brändiä saatiin näkymään hyvin Jyväskylän alueella ja tutuksi ihmisille, Sepän kauppakeskuspäällikkö Suvi Saarinen kertoo.

Kauppakeskus Sepästä muodostuu valmistuttuaan Keski-Suomen suurin kauppakeskus pinta-alaltaan ja liikelukumäärältään. Siitä tulee Jyväskylän alueen ja lähiympäristön asukkaiden kohtaamispaikka, josta saa samalla käynnillä kaiken tarvitsemansa – hypermarketin päivittäistavaroista palveluihin ja elämyksiin. Kauppakeskus Sepän myötä LähiTapiola on mukana kehittämässä Seppälän kaupunginosaa elinvoimaisemmaksi ja dynaamisemmaksi päivittäistavaran ja erikoiskaupan keskittymäksi Jyväskylän kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

Lisätietoja:

Jussi Roine
Kohdepäällikkö
jussi.roine@lahitapiola.fi
(09) 453 8122

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon logo

Vuonna 2007 perustettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy hallinnoi noin 3 miljardin euron kiinteistökantaa ja tarjoaa yrityksille toimitiloja 15 paikkakunnalla. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito -konsernin muodostavat emoyhtiö LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy ja kiinteistörahastoliiketoiminnan hallinnointiyhtiöt. Yhtiön omistavat yhtä suurin osuuksin LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Lue lisää ›
Näytä lisää uutisia